B+B Appelbloesem

"Van harte welkom bij B&B Appelbloesem" 


                                                                        

Achter onze tuinderswoning bevindt zich onze B&B! 

Deze hebben wij gerealiseert in het achterste deel van onze schuur, die wij hebben verbouwd tot bed en breakfast.

Hier kunt u overnachten met 2 personen. U heeft een eigen opgang via de tuin en u heeft veel privacy.

De kamer heeft een eigen douche, toilet met wasgelegenheid en 2 goede boxspring bedden. Deze kunnen naar wens van elkaar of tegen elkaar worden gezet. We hebben een kinderbedje voor één kind. Verder is er een zitje en een barretje aanwezig. Het ontbijt wordt standaard geserveerd in onze gezellige serre. Ook heeft U gratis beschikking van Wifi. Een kleine koelkast, een koffieapparaat/waterkoker voor gratis koffie of thee, staan tot uw beschikking op de kamer. 

U heeft beschikking over een eigen terras, naast een appelboom, waar u heerlijk kunt zitten. s' Avonds kunt u desgewenst genieten van een kampvuurtje bij het houtkacheltje wat op het terras staat. Wij staan ook op de site bedenbreakfast.nl waar u recenties van onze B&B kunt vinden.

Bij ons kunt u heerlijk tot rust komen. Vanaf het terras heeft u prachtig zicht op de tuin met grote vijver en de dieren;  de kippen, de vogels en Coby het varken.

Tarief voor 2 personen per nacht:    €60,- per nacht

Tarief voor 1 persoon per nacht:      €45,- per nacht

Toeslag kinderbedje per nacht:         €10,-

Voor meer informatie en boekingen; 

telefoon 0226-451901 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De B&B is centraal gelegen in Westfriesland tussen historische steden als Alkmaar, Hoorn. Schagen, Medemblik en Enkhuizen en nabij de polders Berkmeer, de Eilandspolder en de Mijzerpolder. Een ideale plek om Westfriesland te verkennen. Deze steden en gebieden zijn allemaal eenvoudig bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Obdam is eenvoudig bereikbaar per trein, ideaal voor mensen die niet de beschikking over een auto hebben. We zijn op loopafstand (ca 200 meter) van het station verwijderd. U bent bijvoorbeeld in 10 tot 15 minuten in plaatsen als Alkmaar of Hoorn. De afstanden zijn ook goed met de fiets te ondernemen.

Op loopafstand bevinden zich een Chinees restaurant "Ah Tim", een Italiaans restaurant "Dolomita", een eetcafe "De Amathist" en een snackbar "Wings Snacks". Ook zijn er twee supermarkten in het dorp, de Deka en Deen

Het strand bij Schoorl, Egmond, Bergen, en Camperduin is slechts op 25 kilometer van onze B&B gelegen.

Voor golfliefhebbers ligt het golfterrein bij Spierdijk, op circa 5 kilometer van ons gelegen.

Ook zijn wij gelegen aan het Noord-Hollandpad, een lange-afstand wandelroute van 270 kilometer, ook voor wandelliefhebbers ideaal om de nacht hier door te brengen.

U kunt bij ons fietsen of kano's huren indien u de omgeving op de fiets of kano wil verkennen.

Ook kunnen wij u als gids rondleiden in de mooie poldergebieden, als erkend natuurgids heeft Adri voldoende kennis om u alle mooie plekken in Westfriesland te laten zien met zijn mooie flora en met name de weidevogels. Een workshop natuurfotografie behoort ook tot de mogelijkheden


"U bent van harte welkom, graag tot ziens"                  


Hieronder een fotoimpressie van: (foto's aanklikken voor groter beeld)

-De B&B

         

-Het terras en tuin

 

-De "veestapel"

    

-De omgeving: de polders en zijn mooie natuur

      

      

            Alkmaar                                  Enkhuizen                                    Hoorn                                 Medemblik

   

    Het strand en de duinen bij Egmond, Schoorl, Bergen en Callantsoog

      

(foto aanklikken voor groter beeld)

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 2015. All Rights Reserved A3-organisatie.